Tisza x Edző Limited Edition

Ahogy a Tisza cipő is, úgy a Sportszelet is nagy múltra tekinthet vissza.

Az 1953-as Népstadion megnyitásakor készült első rumos finomság napjainkig megőrizte vonzerejét. A csomagolás némiképp megváltozott, de ki ne emlékezne az első, kultikus zöld csomagolásra a diszkoszvetővel. Na ugye?
Az évek alatt a két tradíciókat őrző márka, párhuzamosan kebelezte be magának a rajongókat és édesítette meg a mindennapokat. Itt az ideje hát, hogy ezt most karöltve tegye, mégpedig egy varázslatos kollaborációval. A Sportszelet Edzője által ihletett mini kollekció, minden bizonnyal sokak kedvence lesz.

“az élet sport, kell hozzá játékstílus!” Segítünk is, hogy mindenkinek legyen, szóval összedugtuk a fejünket és sikerült valami igazán maradandót alkotni.

Mivel Tisza cipő, természetesen készülünk nektek egy vagány lábbelivel aminek az alapjait a Martfű cipőnk biztosítja. Minden menő dressz elengedhetetlen kelléke egy stílusos póló és ha már póló akkor a pulcsi sem maradhat ki.

Az Edző által fémjelzett dresszben mindig ott lesz veled az a plusz erő ami önbizalmat ad a legnehezebb helyzetekben is. Na jó, minden helyzetben. 🙂 Ráadásként, hogy ezt bárhova magaddal vidd, készül egy igazán trendi kis tornazsák.

Bízzatok az Edzőben és a stílusérzékében, hiszen ő mindenkit, mindig jó tanácsokkal lát el és biztos támaszunk a bajban, legyen szó bármiről. Szóval az izgalomra megadtuk az okot és már nem is kell sokat várnotok az első megjelenésig. A február közepén megrendezett ünnepélyes átadón maga az Edző mutatta be az új cuccokat egy fergeteges party kíséretében. A kíváncsi tekintetek mellett megannyi híresség, celeb, blogger és stílusdiktátor tette nálunk tiszteletét. Na de beszéljenek a képek.

Március 1-től pedig már az üzletekben is elérhető lesz a mini kollekció minden darabja, továbbá a Sportszelet kampányon belül rengeteg Tisza utalványt nyerhettek a csomagolással. Aki nagyon türelmetlen az az Astorián található pop-up storeban megleshet pár kiállított terméket még a megjelenés előtt.

Tehát mindenki készüljön mert hamarosan az üzletekben a Tisza x Edző limited edition kollekció!

Tisza Shoes®