Royal, az új Klasszik

Jó pár éve már, hogy visszatettük a polcra pihenni az egyik legmeghatározóbb stílusjegyekkel tarkított modellünket. Ez nem más volt mint a KLASSZIK cipőnk, ami amellett, hogy sportos is volt egyben egy elegánsabb, egyedibb vonalat is képviselt.

Színeivel és cirádás mintájú felsőrészével a visszafogottól, a 60-as évek gengszterhangulatáig merészkedve elégítette ki az igényeket.
Méltó utód kellett hát ami megőrzi eme remekmű egyedi vonásait, hangulatát. A folytatást a korábbi években elindított BUDAPEST kollekció részeként bemutatott, ROYAL cipőnk hozta.

A Klasszikhoz hasonló egyedi, díszített felsőrésszel készült, de már a sportos jegyeket maga mögött hagyva. A szolid márkajelzés, a finom színek, minőségi bőrök használata teszi még kifinomultabbá a Royalt, ami a Budapest kollekció egyik zászlóhordozója. Alkalmi cipőként is megállja a helyét, de akár egy lazább öltözettel párosítva is vagány eleganciát kölcsönöz.

Ugyan hagytunk egy kis szünetet a múlt évben, de a várakozás gyümölcseként ismét kapható a boltokban és a webshopon is az új Royal!

Tisza Shoes®